Leiderschapsprogramma

First time managers

Voor het eerst leidinggeven; dat brengt een hoop nieuwe ervaringen en ook onzekerheden met zich mee. Hoe motiveer ik mensen, hoe voer ik een beoordelingsgesprek, hoe zorg ik dat ik niet verzuip in het werk? Zomaar wat vragen van beginnend managers.

Het programma voor deze groep bestaat uit een mix van trainingsdagen, coaching en het oefenen met acteurs. Daarnaast krijgen de deelnemers (online) ondersteuning bij het werken aan hun persoonlijke ontwikkelpunten. Het traject wordt afgesloten met een managementgame: de ‘meesterproef’ waarin alle onderdelen uit het traject op een geïntegreerde manier aan bod komen.

 

Ervaren managers

Wie al wat langer leiding geeft, heeft de basisvaardigheden onder de knie. Dan worden andere vragen relevant: wie ben ik als leider? Waar sta ik voor? Deze vragen vormen de kern van het verdiepende leiderschapsprogramma. Een programma met intensieve trainingsdagen, gecombineerd met coaching en intervisiebijeenkomsten (action learning). Het traject begint en eindigt met indringend theater.  

 

Bekijk hier een impressie van de managementgame:

 

fbsfgsfdgs