Train-de-TrainerTitia, gezondheidswetenschapper, werkt bij Stichting VitaalBrabant. Vanwege haar expertise wordt ze vaak gevraagd om workshops te verzorgen. Alhoewel ze met veel plezier presentaties geeft, heeft ze het gevoel dat er meer uit te halen valt. Deelnemers vragen wel eens om meer interactie, maar Titia weet niet goed hoe ze dat moet vormgeven. Ze wil veel kennis delen en gaat daarom bijvoorbeeld uitgebreid in op het belang van slaap. Dat doet ze zo goed dat haar deelnemers zitten te knikkebollen tijdens de presentatie... Titia is gedreven en deskundig. Maar of haar workshops zoveel effect sorteren…?

Walther, engineer bij TechQ, een toonaangevend hightech bedrijf, reist de hele wereld over om klanten te bezoeken. Walther geeft gebruikerstrainingen om de klant te leren hoe ze de net aangeschafte machines moeten bedienen. Daar komt nogal wat technische kennis bij kijken. De trainingen van Walther worden als erg intensief en taai ervaren. Ook door hem zelf. Hij moet veel theorie behandelen, zoals alle mogelijke storingen die zich kunnen voordoen.

Titia en Walther zijn experts. Ze hebben enorm veel vakkennis, maar het overdragen van die kennis vinden ze lastig. Hoe doe je dat op een boeiende, effectieve manier? Dat leren ze in een Train-de-Trainer.

Verander mijn professionals in trainers!

Onze Train-de-Trainer programma's worden verzorgd door Axelle de Roy, eerstegraads docent en gecertificeerd trainer. Axelle heeft veel ervaring met het verzorgen van Train-de-Trainers aan (technisch) experts. Of het nu gaat om twee medewerkers die af en toe een workshop moeten verzorgen of een afdeling van twaalf mensen die voor kennisoverdracht zorgen, Axelle maakt er een passende training voor.