Feedback Challenge

06 - 03 - 2018

  • Praktische en haalbare vijftien dagen Challenge
  • Unieke invalshoek door actief om feedback te vragen
  • Voor iedereen die zichzelf écht wil leren kennen en wil ontwikkelen

Weet jij wat je sterke punten zijn? Wat anderen in jou waarderen? Weet je ook welke tips ze voor je hebben om nog beter te worden? Om te kunnen excelleren en de allerbeste versie van jezelf te worden? Daar kom je maar op één manier achter: door feedback te vragen! Feedback is immers de meest effectieve manier om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Durf te vragen
Maar dat moet je wel durven! Om feedback vragen kan eng en confronterend zijn, want natuurlijk hoor je soms dingen die je liever niet gehoord had. Maar het is ook een heel persoonlijke en praktische manier om jezelf beter te leren kennen, en gewapend met die kennis stappen te zetten om je verder te ontwikkelen. En dat is het eventuele ongemak zonder meer waard.
 
Challenge
Tijdens de ‘Feedback Challenge’ ga je vijftien dagen lang feedback vragen aan je collega’s, je leidinggevende en jezelf. Je krijgt inzicht in hoe je overkomt, mag mooie complimenten in ontvangst nemen en werkt concreet aan je ontwikkelpunten. Lekker praktisch dus. En helemaal op jou gericht.
 
Ga jij de uitdaging aan?

Voor meer informatie of bestellen, klik hier.